El Junior venç l'Olesa amb quatre gols d'un Rafiu que ja és pitxitxi

Rafiu n'ha fet quatre i ja en suma 19 en 19 partits

El Junior aconsegueix una espectacular golejada al camp de l'Olesa (2-6) a la 19a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Malgrat aquest marcador, els santcugatencs no s'han posat per davant fins el segon temps, quan han aprofitat jugar amb un home més per remuntar. En el matx han debutat Rafa Calderón i el japonés cedit pel Sabadell, Hayato, que ha fet un gol, en un matx en què Rafiu n'ha fet quatre.

Qui vegi el marcador sense haver vist el partit pensarà que ha estat un passeig pel Junior. Però res menys allunyat de la realitat, ja que els santcugatencs han hagut de treballar de valent per endur-se els tres punts d'Olesa. En el primer temps s'han avançat amb un gol de Rafiu i podien haver aconseguit més, però els ha faltat encert. De poder marxar amb un marcador a favor més ampli, s'ha passat a arribar al descans amb un dos a un a favor de l'Olesa, que ha donat la volta abans del 45.

En el segon temps, el matx ha canviat en el minut 10, quan un jugador de l'Olesa ha vist la segona groga. Amb un més, els santcugatencs han passat a dominar i Rafiu s'ha convertit en el gran protagonista marcant tres gols més. Joan Suriol i el debutant Hayato han fet un cadascun per deixar el marcador final àmpliament favorable als santcugatencs, que passen a l'Olesa a la classificació.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, destaca que el partit no ha estat tant fàcil com pot semblar pel resultat.

Francesc Puig

El resultat és escandalós, però hem estat gairebé 60 minuts de partit en què ha estat molt igualat. La clau han estat els tres gols seguits que hem fet.

La següent jornada, d'aquí a dues setmanes, els santcugatencs juguen a casa contra el Sant Joan Despí. Un matx en què no hi seran Manu Caragol i Francesc Mayol, que deixen l'equip un per motius acadèmics i l'altre per qüestions laborals.