Un gol en temps de descompte dóna la victòria a l'Espanyol sobre el SantCu

El Sant Cugat Esport femení posa contra les cordes el líder de la Preferent, l'Espanyol C, però acaba caient (0-1) amb un gol blanc-i-blau en temps de descompte. Les santcugatenques han jugat de tu a tu a les visistants i han tingut fins a tres ocasions clares per posar-se per davant en el marcador. L'exjugadora del SantCu Laura Casanovas ha tornat a jugar a al ZEM Jaume Tubau després de fitxar per l'Espanyol aquesta temporada.

El SantCu femení ha tret l'honor i el coratge, i ha lluitat des del primer minut fins a l'últim per posar contra les cordes a la tercera plantilla de l'Espanyol. Després de superar uns primers 20 minuts de pressió blanc-i- blava asfixiant, Lídia ha tingut la primera ocasió clara pel SantCu, però no ha estat encertada de cara a porteria. L'Espanyol dominava la possessió, però sense masses ocasions clares.

A la represa, les blanc-i-blaves han baixat la intensitat oferta a la primera meitat i el SantCu ha pogut jugar amb més tranquil·litat. Les locals han disposat de tres ocasions més per avançar-se, pèro la falta de punteria d'Àlex i de Lídia i el travesser han impedit el primer gol vermell-i-negre. A les acaballes, l'Espanyol ha tornat a fer-se amb el domini total del joc i ha tancat les vermell-i-negres a la seva àrea. Un error de la portera Vico ha propiciat la primera ocasió clara per a les 'periques' i Laura Casanovas, que tornava a la ZEM Jaume Tubau després de jugar-hi com a local la temporada passada, ha marcat un gol que l'àrbitre ha anulat per falta al porter. Pèro no en totes les històries David acaba guanyant a Goliat i l'Espanyol ha acabat fent el 0-1 en l'últim minut del partit. L'entrenadora del SantCu, Natalia Astrain, creu que han jugat al rival de tu a tu i això els hi servirà de cara als pròxims partits.

Natalia Astrain

El més positiu és que no hem aguantat a l'Espanyol, li hem jugat de tu a tu. Aixó ens anirà bé de cara als pròximes jornades.

Amb la derrota, el SantCu femení és 14è i suma 15 punts. La setmana vinent, la lliga s'atura i torna d'aquí a dues setmanes on les vermell-i-negres visitaran el camp de l'Igualada, 4rt classificat.