El Junior busca un central després del fitxatge d'Hayato del Sabadell B


  • Comparteix:

Manu Caragol deixa el Junior FC per motius acadèmics / Font: Manu Caragol

Manu Caragol deixa el Junior FC per motius acadèmics / Font: Manu Caragol

El primer equip del Junior FC busca reforçar la defensa després que el centrals Manu Caragol i Francesc Mallol deixin el club per motius acadèmics i laborals respectivament. Tot i el fitxatge del japonès Hayato Yakumaro, que prové del Sabadell B, el tècnic blau-i-negre, Francesc Puig, no descarta l'arribada d'un nou defensa malgrat que és conscient de la dificultat que té fer una incorporació a mitja temporada. Després del debut d'aquest cap de setmana, Rafa Calderón jugarà amb el primer equip sempre que no perjudiqui el segon equip.

Les lesions i les diverses baixes que el Junior ha patit al llarg de la temporada han fet que els blau-i-negres es trobin després de 19 jornades amb una plantilla de 15 jugadors. Els dos últims jugadors en deixar el club santcugatenc són Manu Caragol i Francesc Mallol per motius acadèmics i laborals. És per això que el tècnic del Junior, Francesc Puig, no descarta l'arribada d'un nou defensa tot i que és conscient de la dificultat que té fitxar aquestes altures de la temporada.

Francesc Puig

Mirarem si podem trobar algun central. Ara mateix no tenim centrals. Hem preguntat per algun jugador, però és difícil aquestes altures de temporada.


Aquestes baixes han provocat que Hayato Yakumaro hagi fitxat pel club santcugatenc. De fet, el seu debut amb els blau-i-negres davant l'Olesa va ser el somiat per tot futbolista, ja que el japonès va marcar un gol. Hayato, de 20 anys, arriba al Junior després de no disposar de minuts al Sabadell B. Per Francesc Puig, el japonès és un jugador tècnic que pot aportar al mig camp del Junior.

Francesc Puig

És un jugador que ens pot anar bé. No ve a substituir el Mallol i el Manu perquè són centrals. És ràpid i utilitza les dues cames. Ens pot anar molt bé.


L'altra alternativa si no hi ha cap alta és continuar utilitzant jugadors del segon equip i del juvenil, sempre que no perjudiquin els seus respectius equips. L'últim en debutar amb el primer equip ha estat Rafa Calderón del Junior B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.