La Penya Blaugrana celebra l'aniversari d'Stòitxkov amb una trucada al búlgar


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha celebrat el 47è aniversari de Hristo Stòitxkov amb l'exjugador a la seu de l'entitat. Stòitxkov ha estat present via telefònica des de Bulgària, on es troba entrenant el Litex Lovech de Primera Divisió. L'exjugador del Barça ha agraït la felicitació i s'ha mostrat orgullós del nivell de l'Escola de Futbol que duu el seu nom i amb la qual treballa la Penya Blaugrana. L'acte ha estat dirigit pel periodista de TV3 Xavi Torres, amic del búlgar.

Hristo Stòitxkov i Sant Cugat tenen una estreta relació, i motiu d'això ha estat la felicitació que la Penya Blaugrana santcugatenca ha volgut donar al búlgar en el dia del seu aniversari. Amics, socis de la Penya, el seu president, Josep María Félez, i el periodista de TV3 Xavi Torres, que coneix perfectament l'exjugador del Barça, han pres partida d'un esdeveniment en què hi ha hagut pastís i cava. Félez ha explicat que el club ha volgut fer una sorpresa al jugador amb el qual comparteix una escola de futbol.

Josep María Félez

Sabíem la data, i sabíem que no podria vindre. Ha anat molt bé perquè ell no s'ho esperava.


De la seva banda, Xavier Torres ha assegurat que l'esdeveniment ha emocionat l'exjugador blaugrana.

Xavi Torres

Hem de felicitar el Josep María Félez i a la Penya. Jo que conec bé el Hristo, avui hi ha hagut moments que tenia veu emocionada.


Durant la trucada Stòitxkov ha enaltit la feina de la Penya amb el futbol base, del qual ha assegurat que és clau per la seva manera d'entendre el futbol. El búlgar ha promès visitar aviat la seu santcugatenca i ha agraït les nombroses mostres d'estima i felicitació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.