El Junior suma un punt al 92 amb gol de Rafiu al camp del Ciudad Cooperativa


  • Comparteix:

Rafiu ha tormat a marcar al camp del Ciudad Cooperativa

Rafiu ha tormat a marcar al camp del Ciudad Cooperativa

El Junior empata (1-1) al camp del Ciudad Cooperativa a la jornada 21 del grup 3 de Segona Catalana en un matx marcat pel domini dels santcugatencs. Tot i aquest fet, els locals s'han avançat al segon temps, però el golejador blau-i-negre Abu Rafiu marcava el gol de l'empat al 92. El Junior es col·loca sisè, a tres punts de la promoció d'ascens i a cinc del líder, el Marianao.

El Junior ha sumat la vuitena jornada consecutiva sense perdre cap partit amb un balanç de cinc triomfs i tres empats. Els santcugatencs han fet un joc vistós, però no massa efectiu de cara a porteria. Els blau-i-negres han disposat de les ocasions molt clares però sense encert en els darrers metres. A la represa, els locals han aconseguit inaugurar el marcador i a partir d'aquest instant han començat a deixar passar el temps. Quan tothom s'esperava el triomf local ha arribat una gran jugada col·lectiva amb Joan Català que ha fet un acció individual plena de tècnica i amb rematada final d'Abu Rafiu. L'empat blau-i-negre s'ha convertit en realitat. L'entrenador del Junior, Francesc Puig, destaca el bon joc dels seus jugadors i creu que l'empat és més que merescut.

Francesc Puig

Hem fet un bon futbol, però sense recompensa de cara al gol ni en el resultat final.


Després d'aquesta jornada el Junior és sisè amb 33 punts, a tres de la promoció d'ascens i a cinc del primer classificat, el Marianao. Els santcugatencs rebran dissabte de la setmana vinent el La Múnia, onzè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.