El Junior B guanya i treu els tres punts el Sentmenat, el seu immediat perseguidor


  • Comparteix:

El Junior B s'ha endut els tres punts gràcies al gol d'Oscar Sbertoli

El Junior B s'ha endut els tres punts gràcies al gol d'Oscar Sbertoli

El Junior B és l'únic equip santcugatenc que ha guanyat aquesta jornada a Tercera i Quarta Catalana. Els blau-i-negres han vençut (1-0) el Sentmenat. El Valldoreix empata (2-2) amb el Milan Hospitalet al grup 16 de Quarta Catalana i, al mateix grup, el Nouvallès perd (4-1) amb l'Escola Pia Sarrià. Al grup 14 el Mira-sol cau (2-1) contra la Marina . Al grup 19 el Valldoreix B empata (1-1) amb l'Escola Esportiva Guineueta. A Tercera Catalana, la Penya Blaugrana Sant Cugat cau (1-0) davant la Penya San Pedro.

Al grup 16 de Quarta Catalana el Valldoreix A empata (2-2) amb el Milan Hospitalet i segueix líder del seu grup. D'altra banda, el Nouvallès ha perdut (4-1) amb l'Escola Pia Sarrià i se situa desè a la classificació amb 18 punts. Nicolás Beguer, Carles Almazan per partida doble i Víctor Mirambell han fet els gols locals i, al minut 80, Javier Díez ha marcat el darrer gol del partit a favor dels visitants.

Al grup 14 el Mira-sol cau (2-1) contra la Marina i ocupa la sisena posició amb 27 punts. El gol de l'empat (1-1) d'Agustín Peñarroya no ha servit de res davant el gol de la victòria visitant d'Abel Bonal al 38.

Al grup 19 el Valldoreix B empata (1-1) davant l'Escola Esportiva Guineueta. Daniel Garcia ha obert la llauna al minut 36 i Joaquín Torres ha donat l'empat valldoreixenc amb un gol de penal al 66.

Al grup 6 de Tercera Catalana la Penya Blaugrana Sant Cugat ha perdut (1-0) davant la Penya San Pedro després que el jugador local Miquel Serra hagi sentenciat el partit marcant l'únic gol del matx al minut 61. Els santcugatencs segueixen situats en zona de possible descens amb 22 punts. Al mateix grup, el Junior B ha guanyat per la mínima (1-0) al seu immediat perseguidor, el Sentmenat. Oscar Sbertoli ha marcat l'únic gol del matx al minut 32 de partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.