El Futbol Sala Sant Cugat s'endú una treballada victòria contra el Lloret

El Futbol Sala Sant Cugat venç (7-3) el Lloret i segueix manant amb autoritat al grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs sumen ja 48 punts i segueixen ferms en l'objectiu de l'ascens. Malgrat que el Lloret ha empatat dues vegades el partit, els locals han pogut sobreposar la seva qualitat per acabar desfent-se amb certa comoditat dels visitants. Adrià Peiró ha fet tres gols, Enrique Broto n'ha fet dos i Òscar i Jordi Savé n'han fet un cadascú.

No hi ha ningú que pugui amb el Futbol Sala Sant Cugat en el grup 1 de Tercera Divisió. El Lloret, 11è, ha presentat batalla però no ha pogut amb la qualitat dels santcugatencs, que a través del seu joc combinatiu en els metres finals ha superat un rival, a priori, assequible. El matx ha començat de la millor de les maneres per als locals. Una errada del porter al minut 2 ha permès Adrià marcar el primer del seu compte particular i posar el seu equip per davant ben aviat. Ara bé, els vermell-i-negres no estaven tant inspirats i precisos com de costum, amb algunes errades i pèrdues de pilota, que ha aprofitat el Lloret per fer l'empat. No obstant això, el Futbol Sala Sant Cugat ha mantingut la serenitat i s'ha tornat a avançar per mitjà d'Enrique Broto, però una nova imprecisió ha provocat el segon empat del Lloret. El partit ha entrat en una fase d'igualtat, en què cap dels dos equips tenia el control de la pilota, però la qualitat en moments puntuals s'ha imposat. Dues bones combinacions han fet pujar el tercer i el quart per obra d'Adrià, que ha marcat tres gols a la primera meitat. Amb el 4 a 2 i el partit encarrilat s'ha arribat al descans, i després de sis minuts de la segona part Enrique ha transformat un penal per acabar de trencar el partit. Òscar ha fet el sisè posant encara més terra per mig, i al minut 14 el Lloret, fent ús de la seva principal arma, el contraatac, ha escurçat distàncies. Abans no finalitzés el partit, Jordi Savé ha fet el 7-3 amb un xut llunyà. El tècnic de l'equip vermell-i-negre, Dani Mosteiro, es mostra satisfet amb el treball del seu equip.

Dani Mosteiro

Ens han empatat però sempre hem anat davant en el marcador, això per al nostre joc és molt important.

El Futbol Sala Sant Cugat és ara més líder i la setmana que ve visita la pista del Bonaire Aquanet, vuitè classificat.