El Sant Ildefons visita un Junior que vol tornar a aixecar el vol


  • Comparteix:

Els santcugatencs esperen retrobar-se amb la victòria després de tres partits sense sumar

Els santcugatencs esperen retrobar-se amb la victòria després de tres partits sense sumar

El Junior FC rep aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda la visita del Sant Ildefons a la 30a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs s'han estancat a la zona mitja de la taula i han perdut les opcions que tenien d'ascens amb tres derrotes consecutives. Davant tindran un Sant Ildefons que es quart i que encara lluita per estar a dalt.

Els dos conjunts arriben amb dinàmiques molt diferents. Les derrotes dels santcugatencs es contraposen a la ratxa de victòries recuperada pel Sant Ildefons que el mantenen a la part alta de la taula. En el partit de la primera volta els santcugatencs van caure golejats (4-0) contra un dels millors equips de la categoria, en opinió del tècnic del Junior, Francesc Puig.

Francesc Puig

És un dels equips que millor futbol fan. Han fet un parell d'ensopegades, però encara tenen opcions de lluitar per ser a dalt.


Com en el partit de dimecres contra l'Olímpic Can Fatjó, Suriol continua sent dubte amb molèsties, i Puig recupera Arnau. Després de tres derrotes consecutives els santcugatencs esperen trencar aquesta mala ratxa davant el seu públic aquest dissabte a partir d'un quart de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.