El FS Sant Cugat rep un Pineda que ha de guanyar per no dir adéu a l'ascens


  • Comparteix:

El FSSC s'ha d'assegurar el triomf a casa

El FSSC s'ha d'assegurar el triomf a casa

El Futbol Sala Sant Cugat es veu les cares aquest dissabte a les set de la tarda contra el Pineda a la 25a jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs han de guanyar per deixar enrere un rival directe que està sis punts per sota, i oblidar així la derrota de l'última jornada a la pista del segon, el Sagarra.

El club santcugatenc afronta, amb el dubte de Tino, un nou partit contra un rival directe per l'ascens. Guanyar el Pineda suposaria deixar-los nou punts enrere i continuar amb el mateix avantatge sobre el segon classificat, el Sagarra. Ara per ara, els santcugatencs s'estan mostran molt forts a casa i la lògica diu que els punts no haurien de marxar del pav 3 de la Rambla del Celler.

Però el rival està molt fort i és un bloc compacte amb bones individualitats, com el pitxitxi de la categoria, Francisco Quesada amb 50 gols. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, destaca tant el seu joc de conjunt com les individualitats.

Dani Mosteiro

És un bloc molt compacte, amb un gran entrenador i unes individualitats molt bones. Hem de neutralitzar les seves característiques com a bloc i també les individualitats.


El partit es juga aquest dissabte a les set de la tarda al pav 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.