El líder, el Pallejà, visita un Olímpyc immers en la lluita per la segona plaça


  • Comparteix:

Els florestans lluitaran perquè no s'escapin els punts de Can Llobet

Els florestans lluitaran perquè no s'escapin els punts de Can Llobet

Can Llobet i l'Olímpyc rebran aquest dissabte l'imparable Pallejà, líder invicte del grup 2 de la Tercera Divisió, en la 25a jornada del campionat. L'objectiu dels de Xaloc Rión és plantar cara un rival que només ha cedit tres empats i que visita la Floresta amb l'objectiu d'acostar-se un xic més a l'ascens matemàtic. Els blanc-i-blaus, amb tots els efectius disponibles, continuen a la recerca dels punts necessaris per fer-se amb la segona posició.

El partit d'aquest dissabte a la Floresta reuneix tots els ingredients necessàris per un ser un molt bon partit. El Pallejà, líder, arriba sense haver perdut cap partit en tot el campionat, amb el pitxixi del grup a les seves files i, el que és més important, l'ànim de ser una mica a prop de l'ascens matemàtic. Per la seva banda, l'Olímpyc, que juga a casa i manté vives les opcions de ser segon, no està disposat a deixar escapar els punts en joc a Can Llobet. Duel, doncs, entre dos dels grans del grup amb permís de 5 Martorell, que és qui es baralla amb els florestans per la segona plaça.

L'Olímpyc té tot l'equip a punt per aquest matx. Els locals no tenen baixes i el tècnic Xaloc Rión té clar com jugar. Segons l'entrenador dels florestan, la clau estarà en imprimir un rítme alt al partit.


Xaloc Rión

La clau serà el ritme de partit. Hem d'aguantar bé la primer part i a la segona anar per ells.


La victòria florestana els permetria continuar enganxats al clatell del Martorell i molt vius en la lluita per la segona plaça. El triomf dels visitants deixaria els del Baix Llobregat pràcticament a tocar de l'ascens matemàtic, ja que el Martorell pot aspirar a un màxim de 68 punts, si no ensopega, i el líder suma 63 a falta del partit d'aquest dissabte, que començarà a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.