L'Olímpyc s'enfronta al Marfil Santa Coloma en els quarts de final de la Copa


  • Comparteix:

El juvenil de l'Olímpyc vol superar un dels favorits i classificar-se per a la semifinals / Font: Olímpyc Floresta

El juvenil de l'Olímpyc vol superar un dels favorits i classificar-se per a la semifinals / Font: Olímpyc Floresta

El juvenil de l'Olímpyc Floresta rep el Marfil Santa Coloma aquest dijous en els quarts de final de la Copa Catalunya de futbol sala. El florestans, de Primera Divisió, reben un dels favorits de la competició que milita a Nacional. Tot i que els colomencs són favorits, l'entrenador del conjunt florestà, Diego Neira, confia en les possibilitats del seu equip. L'Olímpyc ha arribat aquest punt de la competició després d'eliminar el Castellar, el Natació Sabadell, el Manresa i el Salesians de Sabadell.

Oportunitat d'or per al juvenil de l'Olímpyc Floresta que vol fer història classificant-se per a les semifinals de la Copa Catalunya. Per fer-ho però, haurà de superar un històric i un dels favorits com és el Marfil Santa Coloma que arrenca, precisament, ara en aquesta competició. L'Olímpyc, en canvi, ja hagut de jugar quatre eliminatòries. A primera ronda els florestants van superar (3-4) el Castellar, a segona la víctima dels blau-i-blancs va ser el Natació Sabadell (5-3). A setzens de final l'Olímpyc va guanyar (5-4) el Manresa i a vuitens el Salesians de Sabadell van caure (2-5) amb els florestants. Ara però, arriba, segurament, el partit més important de la temporada per als florestants que, encara, no es volen acomiadar de la competició.

Per a l'entrenador del juvenil de l'Olímpyc Floresta, Diego Neira, tot i les individualitats del Marfil, el joc en equip pot ser clau per aconseguir el triomf.

Diego Neira

Ve un històric com el Marfil. Té jugadors que individualment són molt bons. A nivell d'equip podem tenir les nostres opcions. Crec que podem lluitar i donar-li guerra.


Per aquest partit Neira espera un pavelló de Can Llobet ple de gom a gom per ajudar a classificar el juvenil a les semifinals de la Copa Catalunya de futbol sala. El partit entre l'Olímpyc Floresta i el Marfil de Santa Coloma es juga a partir de dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.