Cadevall (SantCu): 'Volem formar les jugadores del club des de ben petites'


  • Comparteix:

Tono Cadevall és el responsable de la secció femenina del SantCu

Tono Cadevall és el responsable de la secció femenina del SantCu

El Sant Cugat Esport tindrà un equip femení de categoria prebenjamí-benjamí-aleví a partir de la temporada vinent. L'objectiu del club vermell-i-negre, tal com afirma el seu coordinador de la secció femenina, és anar formant les noies des de petites i que vagin pujant així per les diferents categories del club. Les proves de selecció seran els dimecres 22 i 29 de maig i el 5 de juny a un quart de vuit del vespre a la ZEM Jaume Tubau.

El Sant Cugat Esport vol ampliar la seva secció femenina i sumar un nou equip als quatre ja existents. En concret serà la creació del prebenjamí-benjamí-infantil, per tal que les més petites puguin iniciar-se en el futbol femení. El coordinador de la secció femenina del SantCu, Tono Cadevall, ja feia temps que tenia en ment la creació d'aquest nou equip.

Tono Cadevall

Porto tres anys pensant aquesta idea per créixer. Al final aquest any la directiva s'ha decidit. Volem formar-les des de ben petites i des de la base.


Per tal de fer les proves d'ingrés al club, el Sant Cugat Esport ha preparat tres jornades a la ZEM Jaume Tubau. En concret serà els dimecres 22 i 29 de maig i el també dimecres 5 de juny. L'horari serà a un quart de vuit del vespre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.