La Penya Blaugrana guanya i fa un pas important cap a la permanència

La Penya Blaugrana Sant Cugat es troba a 12 punts del descens

La Penya Blaugrana Sant Cugat a Tercera Catalana. El Valldoreix B perd (1-3) davant l'Alegria a Quarta Catalana i el Junior B cau (4-0) a domicili amb el Tibidabo Torre Romeu al grup 6 de Tercera Catalana.

Al grup 6 de Tercera Catalana la Penya Blaugrana Sant Cugat

Al mateix grup, el Junior B cau (4-0) amb el Tibidabo Torre Romeu i segueix quart amb 47 punts. A la mitja part el marcador ha estat d'empat (0-0) i, a partir del minut 60, els locals han marcat els seus quatre gols.

Al grup 19 de Quarta Catalana el Valldoreix B ha perdut (1-3) davant l'Alegria el seu darrer partit de lliga. Els locals han obert la llauna amb un gol de Joan García al minut 14, però els rivals han remuntat el partit marcant tres gols. Els valldoreixencs acaben la competició en onzena posició amb 20 punts.