El SantCu ensenyarà a jugar a futbol als nens més necessitats de l'Índia


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport, amb col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer, ha presentat oficialment 'Del Campus Esportiu a l'Índia' que es durà a terme a la ciutat d'Anantapur amb uns 200 nens i nenes. Dos directius, vuit entrenadors i un fotògraf de l'entitat santcugatenca seran els membres que es desplaçaran al país asiàtic, del 13 al 27 de juliol, per ensenyar a jugar a futbol als més necessitats.

El projecte del SantCu que començava a agafar forma a principis d'any és ja una realitat. Durant la segona quinzena de juliol, 11 membres del club vermell-i-negre es desplaçaran a la localitat d'Anantapur per ajudar als més necessitats de l'Índia. Uns 200 nens i nenes sense recursos, anomenats 'intocables' per la societat de l'Índia, podran fer els seus primers xuts i aprendre a jugar al futbol. Aquest projecte és una realitat gràcies a la Fundació Vicente Ferrer. El portaveu de la Fundació a l'Estat espanyol, Lancy Dodem, ha explicat que gràcies a la Fundació els 'intocables' poden sortir de la pobresa i formar-se en valors educatius i esportius.


Lancy Dodem

Gràcies a la Fundació poden estudiar i sortir de la pobresa. Ara, gràcies al SantCu podran aprendre futbol i algun dia esperem que juguin pel país.


El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, afirma que aquest campus és la cirereta del pastís en la vessant solidària del club.

Llorenç Santasusagna

Després de vuit anys i fer ara un campus a l'Índia és impressionant. Ens veiem amb cor de fer-ho. És la cirereta del pastís.


L'acte ha estat presidit per l'alcadessa, Mercè Conesa, que està segura que aquest projecte serà beneficiós tant per al SantCu com per a tota la ciutat.

Mercè Conesa

Crec que és important aquesta actitud. Hem de pensar que podem aportar coses com a ciutat a la resta de la món. Som una ciutat molt solidària.


La presentació del campus del SantCu a l'Índia ha tingut lloc a la sala Ginesta de l'Ajuntament i ha finalitzat amb una foto de família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.