El Sant Cugat Esport femení es vol acomiadar de Preferent amb honor


  • Comparteix:

Imatge d'un partit d'aquesta temporada del Sant Cugat Esport

Imatge d'un partit d'aquesta temporada del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport femení s'acomiada de la Preferent aquest diumenge a un quart de cinc de la tarda en el partit que l'enfronta a l'Atlètic Prat. Les vermell-i-negres van certificar el descens de categoria la setmana passada en caure derrotades al camp de la Guineueta i l'any vinent jugaran a Primera Divisió. El partit, ja intranscendent, servirà també per acomiadar-se de l'afició fins després de l'estiu.

El Sant Cugat Esport viurà aquest diumenge una tarda de comiats. Les noies de Natàlia Astrain juguen davant l'Atlètic Prat un partit descafeïnat on cap dels dos conjunts s'hi juga gairebé res. Les visitants són sisenes i no poden millorar la seva posició, tot i que lluitaran per mantenir la que tenen perquè una derrota les podria dur fins a la novena. En canvi, el conjunt santcugatenc ja sap que acabarà la temporada 14è. El rival que marca la salvació és el Sant Quirze de Besora amb 28 punts, quatre més que les vermell-i-negres, i la penúltima posició l'ocupa l'Atlètic Vilafranca amb 15. El SantCu no ha pogut lluitar fins l'última jornada per la permanència i part de la responsabilitat la té haver sumat només nou punts a la segona volta.

A més, les vermell-i-negres només han estat capaces de sumar un empat i un triomf a domicili en tota la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.