El Junior guanya la Guardia i trenca una ratxa de quatre derrotes consecutives

El Junior ha guanyat (3-2) la Guardia i fa un pas de gegant de cara a la permanència al grup 3 de Segona Catalana a falta de dues jornades per acabar la competició. Els santcugatencs poden mantenir-se a la categoria aquest diumenge si els resultats són favorables a l'equip blau-i-negre.

Després d'encaixar quatre derrotes consecutives i veure com la zona de descens s'apropava perillosament, el Junior ha donat un cop d'autoritat i ha derrotat la Guardia de manera ajustada. El primer temps ha estat per al Junior amb clares ocasions de gol. Al minut 5 el golejador Abu Rafiu inaugurava el marcador i donava tranquil·litat a l'afició local. El primer temps ha estat un monòleg dels de Francesc Puig. A la represa Yato marcava el segon i semblava que el partit estava vist per sentència i que la Guardia, cuer i ja descendit, no seria cap obstacle per als blau-i-negres. En 10 minuts els de Sant Vicenç dels Horts han igualat el matx i han posat la por al cos a l'equip local. El Junior ha seguit lluitant davant un rival molt dur i el premi a l'esforç ha arribat a falta de 20 minuts per al final quan Jordi Cortés marcava el 3 a 2 definitiu. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, destaca la superioritat del seu equip en el partit.

Francesc Puig

Hem començat molt bé, després ens han empatat, però finalment hem guanyat quan menys ocasions hem tingut al segon temps.

Els santcugatencs estan a set punts del descens i aquest diumenge podrien certificar la seva permanència si els resultats són favorables. Els blau-i-negres juguen diumenge de la setmana vinent al camp del Vallirana, penúltim.