El Futbol Sala Sant Cugat continua líder després de guanyar el Premià de Dalt

El Futbol Sala Sant Cugat ha celebrat fins a sis gols

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (6-2) el Premià de Dalt i continua líder del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs han fet un partit molt seriós i sempre han anat per davant en el marcador. Els de Dani Mosteiro segueixen primers amb quatre punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Natació Sabadell i amb un partit menys.

El conjunt vermell-i-negre continua demostrant la seva condició de líder i aquesta jornada no ha estat l'excepció. Enrique Broto ha avançat els locals als 10 minuts, però quatre minuts més tard els visitants han empatat el matx. A dos minuts per al final Pau Savé ha marcat dos gols deixant el 3 a 1 parcial a la mitja part. A la represa Jordi Savé ha ampliat el marcador, però els del Maresme han retallat distàncies. A partir d'aquest instant monòleg santcugatenc amb Jordi Savé i Álex López com a protagonistes tancant el definitiu 6 a 2.

Els vermell-i-negres juguen aquest dijous el partit ajornat davant el Ripollet a dos quarts de nou del vespre.