El Futbol Sala Sant Cugat venç a Ripollet i acarona el títol i l'ascens


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ja pensa en l'ascens i en la lliga

El Futbol Sala Sant Cugat ja pensa en l'ascens i en la lliga

El Futbol Sala Sant Cugat venç (2-5) el Ripollet en el partit ajornat corresponent a la jornada 26 del grup 1 de Tercera Divisió i es queda a set punts del segon classificat quan resten tres jornades per a l'acabament. Els homes de Dani Mosteiro ha complert amb les previsions i si empaten o vencen el proper partit davant el Club Natació Sabadell, segon classificat, es proclamaran campions de lliga. En cas de perdre amb els sabadellencs tindran dues oportunitats més per assolir el títol de lliga.

Pas a pas el Futbol Sala Sant Cugat s'acosta cada cop més a l'objectiu inicial de la temporada, el títol de lliga i l'ascens a Segona Divisió B. Després de vèncer el Ripollet demostrant la superioritat a la classificació els vermell-i-negres es queden a tocar del títol de lliga. Quan resten nou punts per disputar-se els santcugatencs en treuen set al segon classificat, el Club Natació Sabadell. Precisament davant els sabadellencs els homes de Dani Mosteiro tindran la primera de les tres oportunitats de tancar el campionat. Només amb un punt a Sabadell, els vermell-i-negres en tindran prou per coronar-se com el millor equip del grup 1 de la Tercera Divisió. En cas de veure's superats pel segon classificat hauran de sumar un triomf en un dels dos partits que els restaran.

El porter del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, destaca que els agradaria guanyar la lliga el més aviat possible, encara que sigui a domicili.

Jordi Palau

Tenim la sort o mala sort que juguem dos partits fora i no podem jugar davant la nostra gent, però segur que ens acompanyaran. Si treiem alguna cosa positiva a Sabadell serem campions.




El balanç del Futbol Sala Sant Cugat fins el moment és de 21 victòries, tres empats i només tres derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.