El SantCu necessita la victòria per tenir opcions de seguir a Primera Catalana


  • Comparteix:

El SantCu necessita ser una pinya per assolir la salvació

El SantCu necessita ser una pinya per assolir la salvació

El conjunt masculí del Sant Cugat Esport afronta una jornada d'infart aquest diumenge davant el cinquè classificat, el Montcada, a dos quarts de set de la tarda. Els vermell-i-negres, que abans de jugar sabran els resultats del San Cristòbal i Vilassar Dalt, estan obligats a guanyar per no perdre el tren de la permanència. Una derrota dels santcugatencs i ambdues victòries dels dos rivals directes acabaria amb les possibilitats de seguir un any més a Primera Catalana.

El SantCu masculí encara un nou partit vital per seguir tenint opcions de permanència. Quan manquen dues jornades per finalitzar la temporada, els vermell-i-negres ocupen la 15a plaça amb 38 punts, un menys que el San Cristòbal i a dos del Vilassar de Dalt. Els dos rivals directes dels santcugatencs, juguen aquest diumenge els seus respectius matxs a les dotze del migdia, i, per tant, els homes de Jose Luis Duque sabran, abans de disputar el seu enfrontament amb el Montcada, si estan obligats a guanyar o tindran marge de maniobra. Els montcadencs, que es troben lluitant a la classificació per les places capdavanteres, han aconseguit sumar 13 punts dels últims 15 possibles. És per això que el duel es presenta, a priori, molt complicat per al SantCu, però la necessitat de punts i les ganes de seguir un any més a Primera Catalana hauran d'erigir-se com els factors claus per aconseguir un resultat positiu. El tècnic vermell-i-negre, Jose Luis Duque, comenta que durant la setmana d'entrenaments previs al matx d'aquest diumenge, el discurs de l'entrenador ha de ser més psicològic que tècnic.

Jose Luis Duque

És un partit on hi haurà molt estrés. Hem de tenir clar que el partit l'hem de guanyar. Serà important mantenir el cap fred.


El SantCu juga en un horari diferent a l'habitual i ho farà a dos quarts de set de la tarda a la ZEM Jaume Tubau contra un Montcada que encara té opcions d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.