El Junior certifica la seva permanència a Segona Catalana en guanyar a Vallirana

El Junior seguirà per segon any a Segona Catalana

Futbol

Publicat el 26/mai/13 per Joan Garcia

El Junior Futbol Club guanya (0-2) al camp del Vallirana a la penúltima jornada el grup 3 de Segona Catalana i certifica la seva permanència a la categoria. Dani Espada i Joan Català marquen els gols del triomf blau-i-negre.

El Junior havia de sumar un punt per certificar la permanència, però els santcugatencs no s'han deixat sorpendre pel Vallirana, penúltim classificat, i han sumat els tres punts. Els blau-i-negres han començat molt forts, conscients del que hi havia en joc i han marcat al minut 3 mitjançant Joan Català. Domini total durant el primer temps i mínim avantatge per marxar al descans. A la represa, els blau-i-negres han seguit amb la mateixa dinàmica i a falta de 15 minuts per al final Dani Espada certificava el triomf i la permanència. El tècnic del Junior, Francesc Puig, destaca que els seus jugadors no volien esperar a la darrera jornada per aconseguir la permanència.

Francesc Puig

No era just jugar-se la permanència a la darrera jornada davant el Can Vidalet.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els blau-i-negres tancaran la lliga dissabte vinent quan rebran el Can Vidalet, tercer, i que es juga la segona plaça que dóna dret a jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana. Aquest serà l'últim partit de Francesc Puig a la banqueta després de tres temporades a la banqueta santcugatenca.