El SantCu cau a Sant Quirze i s'acomiada de Primera Catalana


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport perd contra el Sant Quirze (3-2) i descendeix a Segona Catalana. Un any després de l'ascens, els santcugatencs s'acomiaden de Primera Catalana en l'última jornada de competició, en què no s'han donat cap dels resultats que calia perquè els de José Luis Duque aconseguissin la permanència. Més enllà de la derrota dels vermell-i-negres, Granollers i San Cristóbal han empatat (0-0) en un enfrontament sense ocasions que els ha donat la permanència als dos.

El miracle no ha estat possible. El SantCu arribava a Sant Quirze conscient que havia de sumar els tres punts i esperar que Granollers i Sant Cristòbal no empatessin, resultat que s'ha donat. Només començar el partit, quan encara no s'havien jugat cinc minuts, Marçal ha inaugurat el marcador per al Sant Quirze. A partir d'aquí els santcugatencs han despertat i han començat a fer-se amb el domini del joc i a crear perill, sobretot a pilota aturada. Els santquirzencs, però, també han arribat a la porteria de Jota mitjançant contraatacs. Al quart d'hora de partit, Cristian ha empatat per als santcugatencs i 10 minuts més tard Claudi avançava el SantCu i feia creure en el miracle. Ara bé, abans del descans Brian ha aconseguit empatar el matx amb un gran gol.

A la represa, la dinàmica del partit ha continuat igual, amb ocasions de gol a totes dues porteries. De fet, el vermell-i-negre Caballer ha marcat un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. A mesura que passaven els minuts i el gol no arribava els nervis es feien visibles en els jugadors de José Luis Duque. En l'última jugada, amb un SantCu a la desesperada, el Sant Quirze ha aconseguit el gol del triomf en un contraatac que ha materialitzat Dani Quesada.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, lamenta el descens després d'una setmana complicada per a tota la plantilla.

José Luis Duque

Era un partit difícil. Haviem d'estar pendents de l'altre partit. Hem intentat guanyar i hem hagut d'arriscar.


Amb aquesta derrota, juntament amb l'empat sense gols del Granollers i el San Cristóbal, el Sant Cugat Esport és nou equip de Segona Catalana, una categoria on la propera temporada es podria trobar el Junior FC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.