Duque (SantCu): 'El descens a Segona Catalana és responsabilitat de tots'


  • Comparteix:

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, trist pel descens de categoria

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, trist pel descens de categoria

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, ha deixat ben clar que el descens a Segona Catalana del seu equip és responsabilitat de tots. Duque destaca que s'ha perdut la categoria a la segona volta on el conjunt no ha estat a l'alçada de la competició sumant únicament 13 punts.

El Sant Cugat Esport ha certificat el seu descens a Segona Catalana aquest diumenge al camp del Sant Quirze després de perdre (3-2). L'entrenador de l'equip, José Luis Duque, ha analitzat la temporada al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat. Duque no ha volgut personalitzar el descens, però sí que s'ha mostrat trist per la segona volta de campionat que ha fet el seu conjunt al grup 1 de Primera Catalana.

José Luis Duque

A la segona volta no hem estat a l'alçada de la competició.


Els vermell-i-negres han sumat 25 punts a la primera volta i únicament 13 a la segona. Aquest fet és per Duque la clau del descens. Els santcugatencs han estat una única temporada a Primera Catalana després de l'ascens de la campanya anterior. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, no ha volgut desvelar el seu futur, però ha concretat que en dues setmanes es coneixerà si segueix a la banqueta vermell-i-negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.