Palau (FS Sant Cugat) 'Jugar a Segona B és factible si no hi ha reestructuració'


  • Comparteix:

Jordi Palau és president i porter del Futbol Sala Sant Cugat / Font: Jordi Palau

Jordi Palau és president i porter del Futbol Sala Sant Cugat / Font: Jordi Palau

El president i porter del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha avançat a Cugat.cat que el primer equip podrà assumir econòmicament el cost de jugar a Segona B sempre que es mantingui l'actual grup on la majoria d'equips són catalans i només hi ha dos desplaçaments. Palau també ha parlat de la continuïtat del tècnic Dani Mosteiro que està pendent d'una reunió entre l'entrenador i la junta directiva.

El Futbol Sala Sant Cugat ha quedat campió del grup 1 de Tercera Divisió i, per tant, ha pujat a Segona B. El president i porter de l'equip, Jordi Palau, creu que la viabilitat econòmica a la nova categoria està assegurada sempre que es mantinguin els mateixos equips al grup actual d'aquesta temporada.

Jordi Palau

L'economia del club està sanejada i podem assumir la nova categoria. Només hi ha dos desplaçaments fora del país. La resta tots són catalans.


Falten dues jornades per disputar i l'equip ja és campió després de guanyar aquesta jornada a la pista del Club Natació Sabadell. Palau ha parlat de la propera temporada, però no ha confirmat la continuïtat de l'actual entrenador, Dani Mosteiro. Tot queda pendent de les properes setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.