L'11a edició del torneig del Mira-sol aplegarà més de 600 jugadors


  • Comparteix:

El benjamí A del Mira-sol és un dels favorits per guanyar el torneig / Font: Mira-sol Baco

El benjamí A del Mira-sol és un dels favorits per guanyar el torneig / Font: Mira-sol Baco

L'11a edició del torneig del Mira-sol Baco es disputarà entre aquest cap de setmana i el vinent a la ZEM de Mira-sol amb la participació de més de 600 futbolistes representant 14 clubs. El format de la competició per a les categories prebenjamí, benjamí i aleví serà triangular i per a la resta de categories seran eliminatòries directes.

Ripollet, Rubí, Penya Blaugrana Sant Cugat, Europa Sports Center, Montcada, Vallirana, Can Parellada, CP Sarrià, Badia, Mercantil, l'Escola de Futbol Sabadell, Sant Joan Despí, Badia, Cercle Sabadellès i Junior seran els participants del torneig juntament amb l'organitzador, el Mirasol. Aquest dissabte competiran les categories prebenjamí, aleví A i B, infantil A i B. Diumenge serà el torn de l'infantil C i els juvenils. El següent cap de setmana, el 15 i 16, hi haurà en joc els benjamins, aleví C i D i cadets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.