Cinc equips de la Penya jugaran el 25è Torneig Internacional de Santander


  • Comparteix:

La Penya porta dos equips benjamins, un aleví, un infantil i un cadet a Santader

La Penya porta dos equips benjamins, un aleví, un infantil i un cadet a Santader

La Penya Blaugrana Sant Cugat torna a Santander, un any més, per participar en el 25è Torneig Internacional de Futbol Base. L'entitat santcugatenca jugarà en totes les categories, des de benjamins a cadets, amb cinc equips des d'aquest divendres i fins diumenge.

La Penya es desplaça amb 65 jugadors per participar en un torneig en què competiran 32 equips de 15 clubs de l'Estat espanyol i Portugal. Divendres a les cinc de la tarda s'inaugurarà el torneig i la mateixa tarda tots els equips de la Penya ja disputaran el primera partit. L'endemà tot els conjunts afrontaran dos matxs que decidiran els qui accedeixen a semifinals. Diumenge és el dia previst per a les finals. El tècnic i cap d'expedició de la Penya, Paco Pareja, assegura que el torneig acostuma a tenir un bon nivell.

Paco Pareja

El nivell ha estat molt bé. Potser l'any passat va faltar algun equip. Ens conviden perquè saben que donem una bona imatge.


Els equips de l'EFH-Penya Blaugrana Sant Cugat marxen la matinada de divendres en autocar juntament amb els conjunts de l'Escoles Stòitxkov de Vilafranca i Barcelona, que hi participen amb un infantil i un aleví respectivament.

Entre la resta de participants es troben clubs santanderins com la Escuela Municipal de Medio Cudeyo, Club Bansander i CD Laredo, el CD Vasconia de San Sebastià, els biscains Selecció de Basauri i Colegio Basauri, Ribamontan al Mar, CD Santurtzi, SD Etxebarri i el Vilanovense FC de Portugal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.