Redondo posa punt final a la seva segona etapa a l'Olímpyc per motius personals


  • Comparteix:

Redondo va arribar a l'Olímpyc B en substitució de José Rodríguez

Redondo va arribar a l'Olímpyc B en substitució de José Rodríguez

El tècnic Chema Redondo posa punt final a la seva segona etapa a l'Olímpyc Floresta. Redondo, que aquest any ha entrenat el filial florestà, deixa el club blau-i-blanc per motius personals. En declaracions a Cugat.cat, Redondo es mostra satisfet amb el rendiment que han tingut els jugadors des de la seva arribada i deixa la porta oberta a un possible retorn.

S'acaba la temporada i amb ella marxa un dels tècnics més emblematics de l'Olímpyc Floresta, Chema Redondo. En una primer etapa Redondo va dirigir el primer equip de l'entitat florestana durant tres temporades en què va estar a punt d'aconseguir l'ascens de categoria en el seu segon any. Aquesta temporada, després que el tècnic del B, José Rodríguez, renunciés per problemes personals, Redondo es va fer càrrec del filial a la 13a jornada del grup 3 de Preferent. Ara però, Redondo ha decidit posar punt final aquesta segona etapa per motius personals.

Chema Redondo

És un tema de temps i de proximitat amb casa meva. Estic encantat amb l'Olímpyc, però visc a Santa Coloma.


El filial ocupa la setena posició i no es juga res a falta d'una jornada. L'Olímpyc és setè amb 24 punts i un balanç de 10 victòries, quatre empats i 10 derrotes. Tot i això, Redondo es mostra satisfet amb el rendiment de l'equip que ha estat compromés durant tota la temporada.

Chema Redondo

Quan vaig arribar l'equip estava desanimat. Ens vam enganxar a la lliga i el compromís no s'ha perdut.


L'últim partit de Redondo com a entrenador serà davant el San Lorenzo, cinquè classificat amb 44 punts. Redondo ha reconegut que té diverses ofertes. Tot i això, el tècnic només està disposat a tornar a les banquetes amb un sèrie de condicions com estar a prop de casa i entrenar dos dies a la setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.