El Futbol Sala Sant Cugat vol demostrar perquè és el campió del seu grup


  • Comparteix:

Richi en acció amb el Futbol Sala Sant Cugat

Richi en acció amb el Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat visita la pista del Rubí FS amb l'ascens ja a la butxaca i l'ambició d'acabar la temporada de la millor manera possible. Els homes de Dani Mosteiro visiten un Rubí que ha estat tota la temporada a la part baixa del grup 1 de Tercera Divisió, però que ja ha aconseguit la permanència. Els vermell-i-negres comptaran amb jugadors del filial i alguns dels homes tocats podrien descansar. El partit es disputa aquest dissabte a les sis de la tarda.

El Futbol Sala Sant Cugat arriba a Rubí com a matemàtic campió del grup 1 de Tercera Divisió. Una temporada perfecta en què els santcugatencs han passat per sobre de gairebé tots els rivals, tenint com a premi l'ascens aconseguit la jornada passada a la pista del segon classificat, el CN Sabadell. Ara resten sis punts en joc i aconseguir-los seria un bon colofó a l'any vermell-i-negre, una actitud que té molt clara el porter de l'equip, Jordi Palau.

Jordi Palau

No hi ha la pressió de treure el resultat, però com a primers que som volem acabar amb el màxim de punts.


Davant tenen un Rubí FS que, sense res en joc, intentarà donar una alegria als seus aficionats. A l'anada els santcugatencs van ser molt superiors i van guanyar clarament (9-2) al pav 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.