José Luis Duque diu adéu al SantCu després de quatre temporades


  • Comparteix:

Santasusagna i Duque la temporada passada celebrant l'ascens

Santasusagna i Duque la temporada passada celebrant l'ascens

El Sant Cugat Esport i el fins ara tècnic del primer equip, José Luis Duque, decideixen de mutu acord posar fi a la seva relació. L'entrenador marxa després de quatre anys dirigint el conjunt santcugatenc, amb l'ascens de la temporada passada a Primera Catalana com a fita més destacada. El club li agraeix la seva tasca, en especial, la de formació amb els joves de la casa.

Aquest és el resultat de la reunió que aquest divendres han mantingut el president de l'entitat, Llorenç Santasusagna, i el tècnic José Luis Duque. La pèrdua de la categoria, assolida la campanya passada, no ha influït en la decisió, segons el president de l'entitat, Llorenç Santasusagna.

Llorenç Santasusagna

No és determinant. Vam començar molt bé. S'ha produït el descens però no ha estat clau


Santasusagna ha volgut destacar a Duque com una persona que ha ajudat a créixer i millorar el SantCu. A la marxa de Duque s'ha de sumar la del segon entrenador, Joaquim Garcia, que continuarà al club assumint altres responsabilitats. José Luis Duque va arribar al SantCu la temporada 2009-2010. En la seva segona campanya va assolir la permanència a Primera Regional. A la tercera, la 2011-2012, va tenir lloc l'ascens a Primera Catalana després d'una promoció èpica contra el Turó Peira. L'actual temporada, l'ultima del tècnic al club, Duque no ha pogut evitar el descens de categoria. En la mateixa línia que la directiva, Duque creu que la decisió presa és la millor per al bé del club. El fins ara entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, assegura sentir-se part de la família vermell-i-negra.

José Luis Duque

Porto dins el futbol 30 anys. Quan vaig arribar no podia imaginar que sortiria del club amb tant sentiment cap a l'entitat. Ara som una família.


Duque valora aquestes quatre temporades al SantCu com uns anys molt intensos deixa la porta oberta a un possible retorn.

José Luis Duque

Em sento molt valorat. El SantCu sap que em té a la seva disposició per treballar des de la distància o com he fet els últims quatre anys.


La secretaria tècnica del club ja ha trobat el substitut de José Luis Duque. Un relleu que, es donarà a conèixer aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.