El Rubí supera el campió del grup, el Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha perdut a la pista del Rubí

El Futbol Sala Sant Cugat ha perdut a la pista del Rubí

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha estrenat com a campió del grup 1 de Tercera Divisió amb derrota (7-6) a la penúltima jornada de lliga. Els santcugatencs han afrontat el matx com un tràmit esperant celebrar el títol amb la seva afició dissabte vinent davant el Montsant.

Partit amb molts gols entre dos conjunts que ja tenien els objectius assolits. Els santcugatencs, l'ascens i el títol de lliga, i els rubinencs, la permanència. Els vermell-i-negres han començat molt forts amb moltes ocasions. Fins a set gols a la primera part amb un 3 a 4 al descans per als de Dani Mosteiro. A la represa, els locals han remuntat el matx. Els santcugatencs han tingut l'oportunitat d'empatar amb un penal al final que no han pogut transformar. El jugador santcugatenc Marc Casas creu que l'equip no ha jugat amb l'intensitat habitual pel relaxament del títol de lliga.

Marc Casas

El Rubí ha anat al límit amb les ganes de guanyar el campió de lliga.


Els vermell-i-negres tancaran la lliga dissabte quan rebran el Montsant al pav 3 de la Rambla del Celler i celebraran amb la seva afició el campionat del grup 1 de Tercera Divisió.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.