El santcugatenc Jaume Bracons, nou porter del Terrassa


  • Comparteix:

Bracons, presentat com a nou jugador del Terrassa / Font: Terrassa FC

Bracons, presentat com a nou jugador del Terrassa / Font: Terrassa FC

El santcugatenc Jaume Bracons jugarà al primer equip del Terrassa la temporada vinent. El nou porter de l'equip egarenc ha decidit fitxar pel club de la capital vallesana després de tenir diverses propostes d'equips de Tercera Divisió. Bracons s'ha format a les categories inferiors del Junior.

Gran agilitat, domini del joc aeri i una bona cama esquerra. Aquests són els punts forts del nou porter del primer equip del Terrassa, Jaume Bracons. El santcugatenc, que aquesta temporada ha jugat el seu últim any com a juvenil al Jàbac Terrassa de categoria Nacional, arriba amb una carta de presentació molt bona després de ser el porter titular d'un dels conjunts que ha aconseguit l'ascens a la Divisió d'Honor juvenil. Bracons compartirà la porteria del club vallesà amb un vell conegut de l'afició del Junior, José Ortega, que va jugar al club santcugatenc fa dues temporades. El ja porter del Terrassa, Jaume Bracons, explica la seva primera conversa amb el seu nou tècnic, Miki Carrillo.

Jaume Bracons

Carrillo m'ha dit que és una oportunitat molt bona, que ara per sort o per desgràcia es treballa amb gent jove i que ho he d'aprofitar.


La trajectòria de Jaume Bracons només ha passat per dues porteries. El santcugatenc va créixer com a futbolista al Junior, on hi va jugar fins la temporada passada. Bracons va decidir deixar el club santcugatenc per fer un salt de qualitat en la seva projecció i va fitxar pel Jàbac Terrassa, en què ha firmat una gran temporada amb 28 titularitats en 30 partits de lliga i l'ascens a Divisió d'Honor juvenil. Les bones actuacions de Bracons han servit al santcugatenc per fer el salt al futbol amateur per la porta gran. El porter fitxa pel Terrassa, un equip històric que ha acabat sisè a Tercera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.