El Junior acaba subcampió del 8è Torneig Jaume Tubau per darrere del Barça


  • Comparteix:

L'Aleví A del Junior acaba subcampió en perdre la final davant el Futbol Club Barcelona (4-0) del 8è Torneig Jaume Tubau que s'ha disputat a les instal·lacions del club santcugatenc. El conjunt blau-i-negre ha estat capaç de superar el Sant Gabriel, el Sabadell, el Girona i el Gimnàstica Manresa i ha caigut davant un Barça intractable. El Junior B, per la seva banda, ha estat eliminat a la fase de grups després de perdre els tres partits.

La 8a edició del Torneig Jaume Tubau en categoria aleví ha regalat als espectadors un alt nivell de futbol i un equip molt superior a la resta. El Futbol Club Barcelona ha guanyat els cinc partits que ha disputat fent 23 gols i sense rebre'n cap. Darrere dels blaugranes ha acabat el conjunt local que ha passat com a líder de grup en vèncer el Sant Gabriel (3-1), el CE Sabadell (0-5) i el Girona FC (2-1). A les semifinals l'equip dirigit durant aquest torneig per Joan Suriol s'ha imposat amb claredat (6-1) la Gimnàstica de Manresa per veure's les cares amb el favorit a la final. El Futbol Club Barcelona ha demostrat el perquè del seu prestigi golejant (4-0) a la final el Junior A, però els blau-i-negres han demostrat que també saben competir.

L'entrenador de l'Aleví A durant el torneig, Joan Suriol, destaca l'actitud dels seus jugadors i recorda al tècnic que els ha dut durant tota la temporada.

Joan Suriol

Al Junior valorem molt l'actitud dels nens. El mèrit no és meu, és del José Luís que és el seu equip. Quan t'enfrontes al Barça saps que pots perdre.


El tercer classificat ha estat el CE Sabadell després de superar per 2 gols a 0 la Gimnàstica de Manresa. El jugador del Junior A Marc Boix ha estat escollit el millor porter del campionat. El vicepresident de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, destaca l'alt nivell del torneig i la bona organització que ha dut als aficionats a gaudir-lo.

Sergi Renieblas

Estem molt satisfets. Hi ha hagut una gran organització i hem vist estones de molt bon futbol. En aquesta categoria els nois transmenten una gran il·lusió.




Els fills de Jaume Tubau han estat els encarregats de repartir els premis a tots els participants del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.