Triomf en el comiat de Dani Mosteiro al capdavant del Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat celebra els títols assolits en la festa de fi de temporada de l'entitat, que també ha servit per acomiadar Dani Mosteiro com a entrenador del primer equip. Els santcugatencs han tancat l'any amb triomf després de superar a la darrera jornada del grup 1 de Tercera Divisió el Montsant (5-2), remuntant un 0-2 en contra en els darrers minuts.

L'infantil A, el juvenil A i el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat han celebrat aquest dissabte els seus respectius títols de lliga i ascensos. Envoltats de confeti vermell-i-negre, els tres equips s'han unit entorn al trofeu de campió de Tercera Divisió del futbol sala, copa que ha arribat de la mà del president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle. A l'acte també ha assistit el regidor del PSC Pere Soler, el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha felicitat la tasca del president Jordi Palau.

Xavier Tizón

El club és molt gran, però sobretot cal remarcar moltíssim la feina del seu president, que s'ha vist reflectida al final de temporada.


Precisament el president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha ressaltat la satisfacció que dóna una temporada tan exitosa.

Jordi Palau

La part esportiva ha estat molt bé, però el més important és que el club està viu, que segueix endavant.


L'acte de cloenda del curs s'ha completat amb l'últim partit de la temporada, el darrer dirigit per Dani Mosteiro i l'últim també per a Carlos Suay i Enrique, que deixen l'equip. Si bé el matx s'ha posat molt complicat per als santcugatencs encaixant dos gols en la meitat del primer i del segon període, en els darrers quatre minuts de partit Mosteiro ha mostrat el seu últim encert tàctic, ha passat a jugar de cinc i ha remuntat marcant cinc gols en el tram final. Després de dirigir el seu darrer partit com a entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Mosteiro es mostrava emocionat pel final d'etapa.

Dani Mosteiro

És bonic acabar amb victòria i remuntada, però encara que hagués acabat amb derrota hagués estat una cosa bonica.


Ara caldrà veure qui es posa al capdavant de l'equip vermell-i-negre. El club es troba a hores d'ara parlant amb alguns tècnics i en les següents setmanes decidirà qui pren el relleu de Mosteiro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.