El santcugatenc Benja Martínez marxa del Girona i fitxa pel Còrdova CF


  • Comparteix:

Benja deixa Girona per Còrdova

Benja deixa Girona per Còrdova

El futbolista santcugatenc Benjamín Martínez, Benja, deixa el Girona FC i fitxa pel Còrdova CF, segons ha confirmat el club andalús en el seu lloc web. Benja serà presentat per l'entitat cordovesa quan estigui recuperat de la greu lesió que va patir al genoll esquerre fa fa quatre mesos. El santcugatenc deixa el Girona després d'haver-se quedat a les portes de Primera Divisió.

Després de dues temporades al Girona i de quedar-se amb la mel als llavis pel que fa a l'ascens a Primera Divisió, Benja té un nou repte en el seu horitzó esportiu. El Còrdova, equip que enguany ha acabat en 14a posició a Segona Divisió A, serà l'equip on el santcugatenc es vol tornar a sentir jugador després de la greu lesió de la qual ja s'està recuperant. L'exjugador del Barça B o Reus, entre d'altres, ha assegurat en declaracions al seu nou club que li fa molta il·lusió jugar a l'estadi del seu nou equip, i que vol tornar a jugar quan tingui la confiança per fer-ho i estigui en plenes condicions físiques.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.