Els periodistes superen els polítics en el Trofeu 'Alguna Pregunta Menys?'

Els periodistes d'han endut el títol en un partit festiu

Els periodistes s'imposen (4-3) als polítics en el tradicional partit de futbol 'Alguna Pregunta Menys?' després de remuntar els dos gols inicials de l'equip capitanejat per Jordi Puigneró. Els periodistes han empatat abans del descans i a la segona part han mostrat la seva superioritat assolint el quart triomf en el global dels enfrontaments. Els gols dels periodistes han estat d'Àlex Masana, Axel Camarasa, Joan Garcia i Quim Lloveras, mentre que pels polítics han marcat Jordi Puigneró, dues vegades, i Xavier Amador.

Els polítics no han pogut allargar la ratxa guanyadora i han acabat caient contra els periodistes després d'una gran remuntada. I és que el partit ha començat clarament dominat per l'equip de polítics, que s'han avançat ràpidament per mitjà de Jordi Puigneró i Xavier Amador. Els periodistes han sortit freds i han pagat la falta de col·locació i concentració en els minuts inicials, però les rotacions han donat més estabilitat als d'Àlex López, que ha vist com els seus homes creaven més perill i han empatat abans del descans, amb gols de Masana i Joan Garcia. A la represa s'ha igualat el partit, amb ocasions a totes dues porteries, però Paul Bradley, porter dels periodistes, ha estat determinant amb aturades de mèrit. Quan més perill creaven els polítics Quim Lloveras semblava sentenciar fent el quart, però els polítics no s'han rendit i Puigneró ha escurçat distàncies fent el tercer. Els d'Àlex López han pogut amb la pressió per acabar enduent-se el títol, trencant la ratxa de dos anys perdent. López es mostrava satisfet amb el joc del seu equip.

Àlex López

Al minut dos ja perdíem 2-0, però hem sabut jugar les nostres cartes, que no són altres que jugar bé al futbol.

La polèmica ha arribat amb les decisions arbitrals. L'equip de polítics ha assenyalat el col·legiat com el principal culpable de la derrota, com assegura el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Xavier Tizón

S'han imposat els periodistes, més l'àrbitre, evidentment. En qualsevol cas l'hem gaudit moltíssim.

Més enllà del resultat, tots els participants han coincidit a ressaltar la bona sintonia i el bon ambient en l'esdeveniment.