El tècnic Albert Tejero veu necessari dos fitxatges per al Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

Albert Tejero espera consolidar l'equip a Segona Divisió B / Font: Albert Tejero

Albert Tejero espera consolidar l'equip a Segona Divisió B / Font: Albert Tejero

El nou tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, ha assegurat en una entrevista a Cugat.cat que la secretaria tècnica del club està treballant per reforçar la plantilla amb dos fitxatges. Els jugadors del B Enric Sánchez i Guillem Pros començaran la pretemporada amb el primer equip. Tejero creu que el conjunt santcugatenc té qualitat suficient per mantenir-se a Segona Divisió B i es marca com a objectiu consolidar l'equip en aquesta categoria.

El nou entrenador del Futbol Sala Sant Cugat coneix la plantilla del primer equip a la perfecció. I és que Albert Tejero va coincidir com a jugador amb la majoria dels membres que formen part del primer equip. Durant sis temporades Tejero va defensar la samarreta vermell-i-negra. Un cop va penjar les botes, el nou tècnic ha format part del club santcugatenc com a entrenador del juvenil B durant dos anys i aquest últim al capdavant del sènior B.

Com a entrenador assegura que li agrada ser valent i pressionar ben amunt. Ara bé, creu que, després de la temporada de l'equip, aquest només necessita petites modificacions. Tejero es marca com a objectiu consolidar l'equip a Segona Divisió B. El nou tècnic del Futbol Sala Sant Cugat afronta el repte amb molta il·lusió i considera important el fet de conèixer gairebé a tota la plantilla.

Albert Tejero

Amb moltes ganes i il·lusió. Amb molts dels jugadors he compartit vestidor. Els conec suficient per poder fer una bona temporada.


Pel que fa a les modificacions en la plantilla Tejero creu que l'equip necessita un parell de reforços de qualitat per afrontar amb garanties la nova categoria, a més d'algun jugador del B que pujarà al primer equip.

Albert Tejero

Ens agradaria alguna incorporació de qualitat per jugar a Segona B i completar la plantilla del filial.


Aquests jugadors del filial que començaran la pretemporada amb el primer equip són Enric Sánchez i Guillem Pros. En el capítol de baixes, a les ja conegudes d'Enrique Broto i Carlos Suay, es podria sumar molt probablement la de Cristian Gómez, conegut pels seus companys com a 'Tino'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.