Rubio (SantCu): 'L'objectiu prioritari és recuperar la moral de les jugadores'


  • Comparteix:

Rubio assegura que l'objectiu de l'any vinent és que les jugadores tornin a guadir jugant a futbol

Rubio assegura que l'objectiu de l'any vinent és que les jugadores tornin a guadir jugant a futbol

El nou entrenador del Sant Cugat Esport femení, Carles Rubio, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu primordial de la temporada vinent és recuperar la confiança de les jugadores que l'any passat van perdre la categoria. Rubio, que fins ara entrenava l'equip cadet-juvenil del club, ha assegurat que el pes de les jugadores joves serà molt important.

Nova temporada, nou entrenador i nous objectius per al conjunt femení del Sant Cugat Esport. Carles Rubio agafa les regnes de la banqueta que va deixar Natalia Astrain i assumeix que la prioritat del seu cos tècnic és recuperar les ganes de jugar de totes les seves futbolistes.

Carles Rubio

Vull recuperar el nivell de joc i motivar a les jugadores. Després, si es planteja, ja parlarem de pujar a Preferent.


Rubio, que coneix a la perfecció les categories inferiors del futbol femení del club, afirma que els joves valors del futbol femení santcugatenc tindran més pes que mai en la primera plantilla vermell-i-negre.

Carles Rubio

El pes de les jugadores joves serà tant o més important que les jugadores més experimntades. De moment, dues jugadores juvenils ja comencen la pretemporada.


Tot i que la plantilla no està tancada, Rubio ha assegurat que Lorena i Vane són baixes segures de cara a l'any vinent i que la prioritat és reforçar la porteria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.