Amb la marxa de Joan Gómez i Abdul el SantCu suma 11 baixes


  • Comparteix:

Abdul deixa el SantCu i fitxa pel Ripollet

Abdul deixa el SantCu i fitxa pel Ripollet

El fins ara capità del Sant Cugat Esport, Joan Gómez, i Abdul deixen l'entitat santcugatenca, que suma 11 baixes respecte la temporada anterior. Després de diverses negociacions, el club no ha arribat a un acord amb el central, un dels jugadors que portava més temporades al conjunt vermell-i-negre, mentre que en el cas del migcampista ha decidit fitxar pel Ripollet. El tècnic del SantCu, Camilo Speranza, ha assegurat que el club està treballant per trobar els substituts de Joan Gómez i Abdul.

El SantCu continua perfilant l'equip de la temporada vinent a Segona Catalana. A dia d'avui ja hi ha 16 jugadors que la temporada que ve defensaran la samarreta vermell-i-negra. Tot i això, l'entrenador del SantCu, Camilo Speranza, espera l'arribada de sis fitxatges més per donar la plantilla per tancada. Un conjunt que no comptarà amb el fins ara capità santcugatenc, Joan Gómez, que després de diverses converses amb el club, ha decidit posar punt final a aquesta etapa. Tampoc continuarà Abdul, que considera que el seu cicle al SantCu ha finalitzat i ha decidit fitxar pel Ripollet, que igual que els santcugatencs ha baixat a Segona Catalana. L'entrenador del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, ha confirmat a Cugat.cat aquestes dues baixes i ha assegurat que el club ja treballa per trobar els seus substituts.

Camilo Speranza

El Joan no continuarà i l'Abdul tampoc. Volia canviar d'aires. Estem en contacte amb diversos jugadors, però no tenim pressa.


Abdul i Joan Gómez se sumen a les baixes de Burgos, Egaña, Cadmo Buenache, Toni Pou, Djailson, Cristian, Corbi, Vallcorba i Jonathan Garcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.