Marc Tolrà i Isaac Fernández participen en el campus del Futbol Sala Sant Cugat


  • Comparteix:

El campus del Futbol Sala Sant Cugat ha comptat amb la visita de dos convidats de luxe, els jugadors de Divisió d'Honor Marc Tolrà i Isaac Fernández. Tolrà juga de tanca i fa vuit anys que està en el FC Barcelona, mentre que Fernández és porter del primer equip del Marfil Santa Coloma. Tots dos han jugat amb els prop de 30 nens i nenes que participen aquesta setmana en el campus, a més de respondre a les seves preguntes i aconsellar-los.

La trentena de participants en el campus del Futbol Sala Sant Cugat que té lloc a les pistes de Sant Francesc ha viscut una jornada especial. La visita de Marc Tolrà del FC Barcelona Alusport i Isaac Fernández del Marfil Santa Coloma, ha servit perquè els participants hagin pogut conèixer de ben a prop a dos jugadors que competeixen a la màxima categoria del futbol sala estatal.

Marc Tolrà, jugador del FC Barcelona Alusport i que la temporada vinent jugarà al Xota Navarra, aconsella que els joves jugadors del conjunt vermell-i-negre no abandonin els seus estudis i que, malgrat tinguin el somni de jugar professionalment, que continuïn formant-se.

Marc Tolrà

Els recomano que lluitin pel que volen. Que tinguin present que és complicat i que han de continuar estudiant.


En la mateixa línia el porter del Marfil Santa Coloma, Isaac Fernández, creu que la formació en aquestes edats és el més important i pensa que, més enllà dels resultats, s'ha de mirar que els nens i nenes gaudeixin d'aquest esport.

Isaac Fernández

És molt important que treballin i que s'ho passin molt bé. Que sigui una afició i que sobretot continuïn estudiant.


Els campus es desenvolupa des del 25 de juny fins el 26 de juliol i combina el futbol sala amb activitats de lleure com piscina o platja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.