Escuer marxa de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol


  • Comparteix:

Romà Escuer deixa de formar part de l'APMAE

Romà Escuer deixa de formar part de l'APMAE

El mirasolenc Romà Escuer ha presentat la seva dimissió irrevocablecom a vicepresident de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (l'APMAE) a través d'una carta dirigida als mitjans de comunicació. Escuer considera que la seva implicació per cercar un canvi absolut en el model de gestió de l'Espanyol és incompatible amb el càrrec.

Escuer era afiliat a l'APMAE des de la seva fundació al 2001 i membre de la Junta Directiva des del 2004. El mirasolenc agraeix sincerament les manifestacions de suport dels companys de junta, però creu que el més oportú és deixar el càrrec. Escuer es va presentar el 2011 a les eleccions del club on va ser derrotat per Ramon Condal. A les darreres eleccions Escuer es va fusionar amb la candidatura d'Oliveró. Joan Collet va derrotar Oliveró i és l'actual president de l'Espanyol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.