Calvó retorna al club santcugatenc després de la seva estada a Londres


  • Comparteix:

Pol Calvó, al darrera quart de dreta a esquerra,  torna al club / Font: Futbolsalasantcugat.cat

Pol Calvó, al darrera quart de dreta a esquerra, torna al club / Font: Futbolsalasantcugat.cat

El santcugatenc Pol Calvó tornarà a jugar amb el Futbol Sala Sant Cugat després d'abandonar l'equip a meitat de temporada. La incorporació de Calvó a l'equip que dirigirà Albert Tejero se suma a les ja conegudes dels jugadors del sènior B Enric Sánchez i Guillem Pros.

Pol Calvó va deixar el Futbol Sala Sant Cugat a meitat de temporada per motius laborals. Després de tornar a Sant Cugat, Calvó ha confirmat que jugarà, de nou, a les files del primer equip vermell-i-negre.

El futbolista santcugatenc vol instal·lar-se definitivament a Sant Cugat i seguir així amb la seva trajectòria esportiva al Futbol Sala Sant Cugat. Després d'estar gairebé un any sense jugar a futbol sala, Calvó vol tornar-se a posar en forma i ajudar l'equip a assegurar la permanència la temporada que ve.

El jugador del Futbol Sala Sant Cugat, Pol Calvó, afirma que el club santcugatenc sempre ha estat la seva primera opció.

Pol Calvó

El Futbol Sala Sant Cugat sempre ha estat la meva primera opció. No se m'havia passat pel cap anar a cap altre club.


El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero, creu que s'ha de confiar en la gent que sempre ha estat implicada en el club.

Albert Tejero

S'ha de confiar amb la gent de casa, la que està implicada i ha estat aquí sempre. Nosaltres estem encantats que ens pugui donar un cop de mà.


Calvó, juntament amb els jugadors del sènior B Enric Sánchez i Guillem Pros, són les noves incorporacions de l'equip santcugatenc per a la temporada 2013/14.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.