El Junior inicia la lliga rebent la Penya Màlaga i el SantCu visita el Sant Ildefons


  • Comparteix:

El Junior incia la temporada rebent la Penya Màlaga de Santboi

El Junior incia la temporada rebent la Penya Màlaga de Santboi

El Junior inicia la lliga de Segona Catalana al grup 3 rebent la Penya Màlaga de Santboi, equip recent ascendit, el 7 de setembre. El SantCu debutarà a la categoria visitant el Sant Ildefons, aspirant a l'ascens. El derbi entre els dos conjunts santcugatencs serà el 19 d'octubre al camp del Junior.

Sort dispar en el sorteig del grup 3 de Segona Catalana per als dos representants santcugatencs. El Junior debutarà el 7 de setembre contra la Penya Màlaga Santboi, equip que ha pujat després de superar la promoció d'ascens davant el CP Sarrià. Els blau-i-negres tancaran la lliga al camp del Gornal l'1 de juny.

Per contra el SantCu, que aquesta temporada retorna a la categoria després del seu descens, visitarà la primera jornada el Sant Ildefons, conjunt que la temporada passada es va quedar a les portes de jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana. Els vermell-i-negres tancaran la competició també com a visitants al camp del 25 de Setembre de Rubí l'1 de juny.

El derbi entre el Junior i el SantCu es disputarà la jornada 7, el 20 d'octubre, a camp blau-i-negre. La tornada serà el 16 de març a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.