Junior i SantCu coincideixen en la importància de fer un bon inici de lliga


  • Comparteix:

El SantCu jugarà al camp del Sant Ildefons en el seu retorn a Segona Catalana

El SantCu jugarà al camp del Sant Ildefons en el seu retorn a Segona Catalana

Els tècnics del Junior i del Sant Cugat Esport, Paco Carballo i Camilo Speranza, coincideixen en la importància de fer un començament de lliga molt competitiu per fer un bon paper la temporada 2013/2014. Els dos conjunts han quedat enquadrats en el grup 3 de Segona Catalana on hi ha un gran nombre d'equips que juguen al límit del reglament i això suposa un al·licient més per enfortir les armes de les dues plantilles santcugatenques.

El Junior i el Sant Cugat Esport ja saben el seu full de ruta de la temporada 2013/2014. Els blau-i-negres inciaran els seus passos com a locals contra un equip recent ascendit a Segona Catalana, la Penya Málaga de Sant Boi de Llobregat. El tècnic del Junior, Paco Carballo, no es deixa influenciar per la fama d'equip guerriller del rival i creu que el seu conjunt ha de fer un bon inici de competició tant si juguen contra la Penya Málaga com si ho fessin contra el Reial Madrid.

Per la seva banda, el Sant Cugat Esport té un inici complicat al camp del Sant Ildefons, equip que la temporada passada va estar a punt de jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana. El tècnic vermell-i-negre, Camilo Speranza, creu que aquesta dificultat en el primer tram de la temporada comportarà coses positives per al seu equip.

Camilo Speranza

Ens agrada la idea de començar amb equips forts i que seran candidats. A més, ens agrada fer-ho al seu camp.


La Penya Málaga de Sant Boi, primer rival del Junior, és un equip d'un gran nivell de competitivitat i té la fama de saber jugar a la perfecció amb els factors de la intimidació i l'agressivitat. Aquesta definició també es pot atribuir a altres equips del grup 3 de Segona Catalana com l'Olímpic Can Fatjó, el Juventud Prat, l'Unificación Bellvitge o el Can Vidalet. El tècnic blau-i-negre, Paco Carballo, és sabedor de les virtuts de tots aquests rivals i assegura que una de les feines del seu equip és contrarestar aquests factors amb les armes del Junior.

Paco Carballo

Hi ha equips que dominen més altres facetes del joc com l'agressivitat o la intimiadació, però hem de saber combatre les seves armes.


Tant el SantCu com el Junior tenen una data comuna marcada en el calendari. Després de dues temporades sense fer-ho, les primeres plantilles de cada entitat es tornen a veure les cares en un terreny de joc. El partit d'anada coincidirà amb la jornada 7 de la competició i es disputarà al camp del Junior mentre que la tornada es jugarà al Jaume Tubau en la jornada 24 del campionat de lliga. Tant Carballo com Speranza han coincidit a destacar que són partits que sempre fa il·lusió jugar, però que afrontaran com si el rival fos un més de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.