Benja, Migue i Pol Calvet es posen en marxa per preparar la Liga Adelante


  • Comparteix:

Pol Calvet va començar la pretemporada amb el Barça B aquest diumenge

Pol Calvet va començar la pretemporada amb el Barça B aquest diumenge

Els futbolistes santcugatencs Benja, Migue i Pol Calvet, que jugaran a 2a A, inicien la pretemporada durant el mes de juliol amb els seus respectius equips. Calvet ho va fer el divendres passat amb el Barça B, Migue ha començat aquest dilluns amb el Girona i Benja ho farà aquest divendres amb el Còrdova.

El Barça B, amb Pol Calvet a les seves files, va començar aquest diumenge la pretemporada al Club de Golf de Torremirona, prop de Girona. L'equip d'Eusebio Sacristán jugarà el primer amistós aquest dimarts davant l'Escala, mentre que en disputarà un altre aquest dijous davant el Llagostera.

El Girona de Migue ha començat aquest dilluns la pretemporada i té previst set partits amistosos. El primer serà aquest divendres davant l'Escala, seguit dels enfrontaments amb el Llagostera, el Peralada, el Nàstic de Tarragona, el Palamós i l'Espanyol. A més, el Girona disputarà el Trofeu Costa Brava en què també es veurà les cares amb l'Espanyol.

El Còrdova, amb el recent fitxat Benja, també jugarà set partits amistosos per preparar la pretemporada. Aquest divendres l'equip cordovès s'enfrontarà amb l'equip escocès Dundee United, seguit dels duels davant el LLevant, el Sevilla Atlético, l'Écija, el Real Madrid Castilla, el Càdis i l'Almeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.