El santcugatenc David López es compromet amb l'Espanyol fins el 2016


Temes relacionats

L'Espanyol exerceix l'opció de recompra i fitxa el santcugatenc David López (15/jun/13)


  • Comparteix:

David López i el president de l'Espanyol, Joan Collet, amb el nou contracte / Font: Rcdespanyol.com

David López i el president de l'Espanyol, Joan Collet, amb el nou contracte / Font: Rcdespanyol.com

El futbolista santcugatenc David López signa el seu nou contracte amb l'Espanyol fins el 2016. Després que el club perico fes efectiva l'opció de recompra i adquirís els seus drets federatius, el jugador de Sant Cugat s'ha compromès fins el final d'aquest any i per dos més, segons ha anunciat el club. López s'ha mostrat il·lusionat i satisfet després de la signatura del seu nou contracte.

Ara sí, David López és a tots els efectes jugador del primer equip del RCD Espanyol. El santcugatenc va saber fa un mes que el club perico el recuperava fent efectiva una opció de recompra després d'haver passat dos anys lluny de l'entitat blanc-i-blava, una al Leganés i una altra a l'Osca. En aquesta darrera temporada López ha estat titular i ha tingut un pes important dins del seu equip, i ara fa el salt a Primera Divisió en el club que el va veure créixer. En declaracions a la televisió de l'Espanyol, el santcugatenc ha expressat la seva alegria pel nou contracte i ha assegurat que, de moment, es troba molt còmode amb l'ambient que s'ha trobat al vestidor.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.