Xavier Pérez, nou entrenador del segon equip de futbol del Junior


  • Comparteix:

El nou entrenador del Junior B, Xavier Pérez, durant la seva etapa al Mira-sol Baco / Font: Facebook

El nou entrenador del Junior B, Xavier Pérez, durant la seva etapa al Mira-sol Baco / Font: Facebook

Xavier Pérez es converteix en el nou entrenador de la segona plantilla del Junior de futbol per la temporada 2013/2014. Pérez, que agafa el relleu de Pepe Díaz a la banqueta blau-i-negre, es mostra molt il·lusionat amb el projecte engrescador de l'entitat.

La banqueta del Junior B ja coneix el nom del seu nou inquilí. Xavier Pérez serà l'entrenador de la segona plantilla del club blau-i-negre durant la temporada 2013/2014. Pérez ha adquirit la seva formació com a segon entrenador de Marc Cabestany al Sabadell B, a la plantilla juvenil del Mollet de Nacional i al Vilanova del Vallès de Segona Catalana. A més, la temporada passada va aconseguir l'ascens a Primera Divisió amb el juvenil A del Mira-sol Baco. El nou entrenador del Junior B, Xavier Pérez, explica que està encantat amb el projecte engrescador del club blau-i-negre i amb la nova categoria.

Xavier Pérez

El projecte esportiu i la nova categoria és el que ha fet decidir-me. Per mi, és un projecte molt maco.


El president de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, creu que Pérez és la persona més adequada per dirigir la segona plantilla del Junior i destaca la importància de la seva figura per adaptar els jugadors juvenils dins de les categories amateurs i com a trampolí per fer el salt al primer equip de l'entitat.

Sergi Renieblas

És molt important que el nou entrenador li agradi treballar amb gent jove i que crei l'empatia i la il·lusió necessària per fer treballar al grup.


La segona plantilla del Junior es posarà en marxa a partir del 19 d'agost.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.