Casas torna al Futbol Sala Sant Cugat després de jugar amb el Riera i el Vilassar


  • Comparteix:

Gerard Casas, tercer per la dreta de la filera de sota, torna al Futbol Sala Sant Cugat dues temporades després / Font: Fsvilassardemar.wordpress.com

Gerard Casas, tercer per la dreta de la filera de sota, torna al Futbol Sala Sant Cugat dues temporades després / Font: Fsvilassardemar.wordpress.com

El futbolista Gerard Casas jugarà la propera temporada amb el Futbol Sala Sant Cugat. Casas torna a l'equip vermell-i-negre després del seu pas pel Riera de Cornellà i el Vilassar de Mar.

Després de passar les dues darreres temporades fora del Futbol Sala Sant Cugat, Gerard Casas torna al que va ser el seu equip per jugar la temporada vinent amb el conjunt vermell-i-negre. El futbolista va deixar el club en acabar la temporada 2010/11 per jugar la campanya següent a les files de Riera de Cornellà. L'última temporada Casas ha competit a les files del Vilassar de Mar i ara torna al Futbol Sala Sant Cugat per aportar el seu 'talent' a la Segona Divisió B.

El que serà el seu tècnic al Futbol Sala Sant Cugat aquesta temporada, Albert Tejero, afirma que Casas aportarà qualitat i treball a l'equip.

Albert Tejero

El Gerard és un bon jugador. A més coneix el club i els seus jugadors. El que ens aportarà serà bona qualitat de joc i bon treball d'equip.


Gerard Casas començarà a entrenar-se amb l'equip a finals d'agost, coincidint amb l'inici de la pretemporada del conjunt santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.