L'Olímpyc Floresta tanca la plantilla amb el fitxatge del porter Aitor Sola


  • Comparteix:

Aitor Sola en un partit de la temporada passada / Font: Aitor Sola

Aitor Sola en un partit de la temporada passada / Font: Aitor Sola

L'Olímpyc Floresta tanca la plantilla per a la temporada vinent amb la incorporació del porter Aitor Sola, provinent del juvenil del Marfil Santa Coloma. Sola ha jugat els últims dos anys al club colomenc i anteriorment ho havia fet al Ràpid Santa Coloma. Sola arriba per lluitar per una plaça que ara mateix es disputen Oscar Cruz i Enric Sans.

L'Olímpyc Floresta ja sap amb quins jugadors afrontarà el repte de la Segona Divisió B. Al fitxatge de Miquel Verdaguer i a les incorporacions dels jugadors del filial Martí Arimany, Xavi Martín i Joan Ferrer se li suma la d'Aitor Sola. Després de la retirada de Sandro Aguiló al final de la temporada passada, els florestans buscaven un porter de recanvi i l'han trobat al planter del Marfil Santa Coloma. El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, destaca la joventut del nou fitxatge i també deixa clar que ve per estar darrere dels dos porters que ja té l'equip.

Xaloc Rion

És un porter molt jove que ve de juvenil. Comptem amb l'Òscar i l'Enric però necessitem algú més per estar a l'espera.


Per la seva banda, Aitor Sola, també té clar que no ve a ser titular, però que hi posarà tota la il·lusió possible per aprendre dels seus companys i intentar jugar tot el que pugui.

Aitor Sola

Vull aprendre dels jugadors que tindré davant. Vull ensenyar el que he après al Marfil i si tinc opcions de jugar, millor.



Els jugadors de l'Olímpyc estan citats per començar la pretemporada el proper 26 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.