Olímpyc i FS Sant Cugat es veuran les cares a les acaballes del campionat


  • Comparteix:

Imatge del darrer derbi viscut a Can Llobet

Imatge del darrer derbi viscut a Can Llobet

El calendari del grup 3 de Segona B ha volgut que Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc Floresta s'enfrontin en la jornada 14 i 29 de campionat, un derbi santcugatenc que es viurà el penúltim cap de setmana del torneig. L'inici de la competició és el 14 de setembre amb la visita dels vermell-i-negres a la pista del Ràpid Santa Coloma i amb un Olímpyc Floresta-Broncesval Montcada que es disputarà a Can Llobet.

Tant Futbol Sala Sant Cugat com Olímpyc Floresta parteixen amb la idea que hi ha un grup de set o vuit equips molt igualats que lluitaran per mantenir la categoria. En principi és l'objectiu de santcugatencs i florestans, que com a nouvinguts a la categoria esperen poder donar la cara en un calendari molt exigent. El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, analitza així el grup 3 de Segona B.

Xaloc Rion

Seran set o vuit equips molt igualats que ens ho jugarem tot. Crec que serà una lliga molt competida i és un grup molt equilibrat.


Un dels plats forts de la temporada i que més engresca els aficionats és el derbi que es viurà per partida doble aquesta temporada. El primer partit es jugarà el 14 de desembre a Can Llobet. La tornada, al pav 3 el 26 d'abril en la que serà la penúltima jornada de campionat, i on potser hi haurà alguna situació en joc per a tots dos equips. Un derbi sempre dóna un emoció i intensitat al matx, tal com comenta el tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Albert Tejero.

Albert Tejero

Similar als altres derbis, cap al final de lliga i si ens juguem alguna cosa encara dóna més emoció a un partit ja de per sí emocionant.


La lliga finalitza el 10 de maig amb la visita del Futbol Sala Sant Cugat a la pista del Sala 5 Martorell i a Can Llobet on l'Olímpyc Floresta rebrà l'Esparreguera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.