La ICUP porta les estrelles del futbol per a paralítics cerebrals a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat del Vallès es converteix des d'aquest dissabte en la capital mundial del futbol 7 per a paralítics cerebrals amb la disputa de la Copa Intercontinental. 15 dies en què la ciutat es bolcarà amb l'organització cedint les instal·lacions esportives, aportant 160 voluntaris i oferint totes les comoditats possibles perquè les 16 seleccions participants puguin preocupar-se només de jugar al futbol.

Les ZEM Jaume Tubau i de Can Magí seran l'escenari on es disputaran els partits d'aquesta competició. A més la ZEM de la Guinardera i les instal·lacions del Junior també serviran perquè les 16 seleccions puguin realitzar entrenaments. L'allotjament dels esportistes no serà, però, a Sant Cugat, sinó a la Vila Universitària del campus de la Universitat Autònoma a Barcelona.

L'Oficina Local del Voluntariat, juntament amb La Caixa i la Federació de Futbol 7 per a Persones amb Paràlisi Cerebral han treballat conjuntament en la selecció del total de 160 voluntaris que col·laboraran durant tot el campionat.

Cugat.cat és un dels mitjans oficials d'un torneig que tindrà lloc des de dissabte fins al 10 d'agost a Sant Cugat del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.