David López torna a Barcelona per encarar la segona part de la pretemporada


  • Comparteix:

El santcugatenc David López en un entrenament de l'Espanyol a Garòs

El santcugatenc David López en un entrenament de l'Espanyol a Garòs

La primera plantilla del RCD Espanyol, amb el santcugatenc David López a les seves files, torna a Barcelona després de fer el primer tram de pretemporada a la Vall d'Aran. A partir d'ara, els blanc-i-blaus, que únicament han disputat un matx des de que van començar el nou curs, jugaran fins a sis partits abans de l'inici de la lliga previst per al 18 d'agost.

El santcugatenc David López tanca, juntament amb els seus companys al primer equip de l'Espanyol, la primera part de la pretemporada. La plantilla de Javier Aguirre torna de Garòs, a la Vall d'Aran, després de deu dies de preparació i d'una victòria en l'únic partit jugat. Els blanc-i-blaus van golejar (0-13) una selecció de la Vall d'Aran i David López va ser titular.

A partir d'ara, els blanc-i-blaus jugaran fins a sis amistosos per acabar de perfilar els últims retocs per a l'inici de la lliga. El primer d'aquest seguit de partits serà contra el Sabadell, aquest dissabte a la Nova Creu Alta. Després, l'Espanyol viatjarà a Algèria i a Canet-en-Roussillon per jugar contra el Constantine i el Montpeller, l'últim dimarts de juliol i el primer divendres d'agost, respectivament. El Girona del santcugatenc Migue serà el quart escull del conjunt blanc-i-blau, el primer dimecres d'agost a Montilivi. Una de les cites amb més encant de la pretemporada de l'Espanyol serà el segon dissabte d'agost al mític estadi de White Hart Line, on els de Javier Aguirre jugaran contra el Tottenham. Per acabar, la primera plantilla de l'Espanyol viatjarà a Trípoli per jugar contra l'Al Ittihad libanès. El partit del Líban serà l'últim test de preparació de l'Espanyol de Javier Aguirre abans de l'inici de la lliga, el tercer diumenge d'agost, a Balaídos, contra el Celta de Vigo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.